Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...;;; ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΧΘΥΩΣΗ.... ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!

Ο άντρας που βλέπετε στην φωτογραφία είναι μόλις 26 ετών, αλλά μια σπάνια δερματική πάθηση τον έχει υποχρεώσει σε μια δραματική καθη...





Ο άντρας που βλέπετε στην φωτογραφία είναι μόλις 26 ετών, αλλά μια σπάνια δερματική πάθηση τον έχει υποχρεώσει σε μια δραματική καθημερινότητα, όπου οι συγχωριανοί του τον αποφεύγουν, λέγοντας ότι “είναι καταραμένος” και τον φωνάζουν “το φάντασμα”.




Μέχρι και η μητέρα του τον παράτησε, όταν εκείνος ήταν 12 ετών και η πάθησή του είχε ξεκινήσει να γίνεται ένα “ανυπέρβλητο” πρόβλημα.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο 26χρονος Antonio Reloj από την επαρχία Aklan στις Φιλιππίνες. Πάσχει από ιχθύωση, μια σπάνια δερματική πάθηση που κάνει την επιδερμίδα να σκληραίνει πολύ, να γίνεται παχιά και τραχιά στην αφή και να ξεφλουδίζει βγάζοντας κομμάτι δέρματος “σαν λέπια ψαριού”.

Ο Antonio είχε μια πιο κοινωνική ζωή παλιότερα, αλλά οι αντιδράσεις των συγχωριανών του τον έχουν υποχρεώσει να περνάει τις μέρες του κρυμμένος σε μια ξύλινη καλύβα, αφού οι κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν “σατανικό πνεύμα” και “φάντασμα”.

Ο 26χρονος έχει τώρα κάποια ελπίδα να θεραπευθεί, αφού λίγοι καλόκαρδοι συγχωριανοί του πήγαν στην πρωτεύουσα Μανίλα για θεραπεία. “Ονειρεύομαι να είμαι υγιής και πάλι και να έχω δουλειά, να γίνω ηλεκτρολόγος, που είναι το όνειρό μου. Το δέρμα μου πονάει πολύ όταν κινούμαι. Ελπίζω ότι κάποτε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι είμαι απλά κι εγώ ένας άνθρωπος σαν αυτούς”, λέει ο Antonio.

ιχθύωση

Οι γιατροί πρέπει πρώτα να διαγνώσουν την ακριβή μορφή ιχθύωσης που έχει ο 26χρονος. Στη συνέχεια θα συνταγογραφήσουν μια εξειδικευμένη αλοιφή τοπικής επάλειψης για την σωστή ενυδάτωση του ραγισμένου δέρματος, αν και η εύρεση μιας απόλυτης θεραπείας θεωρείται κάτι απίθανο.

ιχθύωση

http://www.dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.