Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΝΙΛΟΥΦΕΡ» ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ...

Λόγω του περιστατικού δεν έγινε μάθημα στο σχολείο, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν δύο κενοί κάλυκες. Ο 16 ετών μαθητής Χ.Τ. στην Πρού...







Λόγω του περιστατικού δεν έγινε μάθημα στο σχολείο, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν δύο κενοί κάλυκες.

Ο 16 ετών μαθητής Χ.Τ. στην Προύσα, μετέβη σε αίθουσα διδασκαλίας σχολείου της Προύσας και αφού σκότωσε την 16 ετών Νιλουφέρ Ατζάρ, επιχείρηση να αυτοκτονήσει πυροβολώντας στο κεφάλι του.




Σύμφωνα με το DHA, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην αίθουσα 10-D στον τρίτο όροφο του λυκείου Hürriyet Anadolu. Όπως αναφέρεται σήμερα το πρωί ο Χασάν Τ. πήγε στην τάξη αυτή στον τρίτο όροφο του λυκείου και κάλεσε μπροστά στον πίνακα την Νιλουφέρ Ατζαρί με την οποία είχαν μαλώσει πρόσφατα.

Όταν η κοπέλα πήγε μπροστά στον πίνακα, αυτός έβγαλε το όπλο είχε φέρει μαζί του, φώναξε ¨ όλα ήταν μέχρι εδώ ε ;¨ και μετά την πυροβόλησε μια φορά. Μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της Νιλουφέρ, ο Χασάν Τ. ακολούθως έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πυροβόλησε.

Η τάξη μετατράπηκε σε λίμνη αίματος, υπήρξε μεγάλος πανικός και οι μαθητές ενημέρωσαν αμέσως τους καθηγητές τους. Η Νιλουφέρ Ατζάρ πέθανε επιτόπου, ενώ ο Χασάν Τ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τσεκιργκέ, βαριά τραυματισμένος.

Λόγω του περιστατικού στο σχολείο δεν έγινε μάθημα, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν δύο κενοί κάλυκες.

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πως ο Χασάν Τ. σε συνομιλία που είχε με φίλους του στο λύκειο μέσω WhatsUp τους είχε πει πως ¨έρχομαι να πυροβολήσω της Νιλουφέρ¨.

http://t24.com.tr/haber/lise-ogrencisi-once-kiz-arkadasini-oldurdu-sonra-intihara-kalkisti,402805

5/5/2017 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.