Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΞΗΓΗΘΗΚΕ Η ΜΕΛΙΣΣΑ... ΒΙΝΤΕΟ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΓΡΑΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ Ν΄ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ... - ΒΙΝΤΕΟ -

Την Τρίτη 23 Μαΐου του 2016 σε ένα πρατήριο καυσίμων στο Wauwatosa του Ουισκόνσιν, η Μελίσσα Σμιθ έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό της έχοντ...





Την Τρίτη 23 Μαΐου του 2016 σε ένα πρατήριο καυσίμων στο Wauwatosa του Ουισκόνσιν, η Μελίσσα Σμιθ έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό της έχοντας αφήσει τα κλειδιά στη μίζα, όταν ένας κλέφτης μπήκε στο αυτοκίνητο.





Βλέποντας τον κλέφτη πίσω από το τιμόνι, η πρώτη της αντίδραση ήταν να πηδήξει πάνω στο καπό για να τον σταματήσει πριν φύγει. Ο κλέφτης προσπάθησε να την ρίξει φρενάροντας αρκετές φορές. Αλλά βλέποντας ότι η γυναίκα δεν κατέβαινε από το καπό, βγήκε από το αυτοκίνητο και έφυγε με τους 3 συνεργούς του σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Πριν φύγει, φρόντισε να κλέψει το τηλέφωνο, το πορτοφόλι και την τσάντα της γυναίκας. Η Μελίσσα εξηγεί ότι το να πηδήξει πάνω στο καπό δεν ήταν πολύ έξυπνη κίνηση, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό της εκείνη τη στιγμή.



videoman

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.