Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΥΣΙΚΟ... ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΕ... ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ!

Ροκ καταστάσεις εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε σπίτι όπου μένει γνωστός πατρινός ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρος ...






Ροκ καταστάσεις εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε σπίτι όπου μένει γνωστός πατρινός ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρος της υγείας .

Ο άντρας ο οποίος έχει ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις – πολλές από αυτές φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις – το τελευταίο διάστημα για την ικανοποίηση των ερωτικών του ορέξεων μισθώνει μια πανέμορφη αλλοδαπή από χώρα της Βαλκανικής η οποία φροντίζει να του καλύπτει όλες τις ανάγκες.




Κάτι ανάλογο συνέβη πριν από λίγες ημέρες με την νεαρή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και να προχωρά στη χρήση ερωτικού βοηθήματος – από την μητέρα φύση – προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης της και να φτάσει στην κορύφωση.

Για κακή του τύχη όμως μια αδέξια κίνηση πάνω στην κορύφωση προκάλεσε το σπάσιμο του βοηθήματος μέσα στον πρωκτό του γνωστού πατρινού



Παρά τις προσπάθειες τόσο του ιδίου όσο και της ερωτικής του συντρόφου, η εξαγωγή του βοηθήματος ήταν αδύνατη.

Ο γνωστός πατρινός με τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις σε μια προσπάθεια να βρει λύση στο ξαφνικό πρόβλημα που του προέκυψε κάλεσε στο τηλέφωνο μέσα στα άγρια μεσάνυχτα φίλο και συνάδελφό του από το χώρο της υγείας και μετά από συνεννόηση μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας όπου μετά από λεπτούς χειρισμούς του αφαιρέθηκε το τμήμα του σεξουαλικού βοηθήματος που είχε μείνει μέσα στον πρωκτό του.


Παρά την προσπάθεια να μην μαθευτεί τίποτα η υπόθεση έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή καθώς η νεαρή η οποία επι μισθώσει προσέφερε τον τελευταίο καιρό της υπηρεσίες της στον πατρινό με τα …ξεχωριστά ερωτικά γούστα είπε τα πάντα και εξιστόρησε το σοκ που πέρασε στον σύντροφο και «προστάτη» της ο οποίος με τη σειρά του φρόντισε να μεταφέρει την είδηση σε όλο του το κύκλωμα.

Ο ήρωας της υπόθεσης είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τις ερωτικές επιθυμίες και έχει κατά το παρελθόν προκαλέσει σχόλια και γίνει αντικείμενο κοινωνικής …κριτικής
http://dete.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.