Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ... ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ...

Και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης ο καιρός φαίνεται πως έχει άλλες διαθέσεις καθώς η ΕΜΥ προειδοποιεί για ακραία καιρικά ...







Και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης ο καιρός φαίνεται πως έχει άλλες διαθέσεις καθώς η ΕΜΥ προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα

Το καλοκαίρι φαίνεται ότι αργεί ακόμα... καθώς ο καιρός τις επόμενες ημέρες αναμένεται βροχερός.




Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ και προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής (21.05.2017) και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει αύριο το πρωί από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

Α. Την Κυριακή (21-5-17): Pριν το μεσημέρι το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά , η
ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Μετά το μεσημέρι τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία οι Σποράδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και το βράδυ αργά η Εύβοια. Τη νύχτα στα δυτικά και βόρεια τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Β. Τη Δευτέρα (22-5-17): Mέχρι νωρίς το πρωί πιθανόν η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και οι Κυκλάδες. Μέχρι το απόγευμα η Κρήτη και για λίγο τα Δωδεκάνησα.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.