Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΝΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ... ΞΑΝΑ! Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΠΕΡΑΛΑΒΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Στις 17 Ιανουαρίου η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής είχε ανακοινώσει ότι η Αννα Κορακάκη ήταν η κορυφαία αθλήτρια του 2016. Σήμερα,...






Στις 17 Ιανουαρίου η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής είχε ανακοινώσει ότι η Αννα Κορακάκη ήταν η κορυφαία αθλήτρια του 2016. Σήμερα, αμέσως μετά τον αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου, η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης παρέλαβε το βραβείο της. Ένα βραβείο που το συνδύασε με το χάλκινο μετάλλιο, σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση.




«Αισθάνομαι υπέροχα. Δουλεύω σκληρά εδώ και χρόνια και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνέχεια. Το 2016 ήταν ένα καταπληκτικό έτος που αντάμειψε τις προσπάθειές μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με υποστήριζαν πάντα», δήλωσε ευτυχισμένη η Αννα Κορακάκη. Το βραβείο της, παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Φρανζ Σκρέιμπερ, και τον αντιπρόεδρο, Γκάρι Αντερσον.

Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρει τα... κατορθώματα της Αννας Κορακάκη, καθώς για πρώτη φορά μετά από 120 χρόνια Ελληνας αθλητής κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα αναφέρει ότι το 2016 η Κορακάκη κέρδισε επίσης μετάλλια τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF στο Μπακού, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF Junior στο Suhl. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ISSF στη Μπολόνια, «σφράγισε» ένα εξαιρετικό έτος, κερδίζοντας τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα 25μ. πιστόλι γυναικών, ενώ εξασφάλισε ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.