Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ... ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου. Ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσ...







Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου. Ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί. Τελικά μετάνοιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.




Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και βάση όσων είπαν στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος ο μητροκτόνος όσο και η μητέρα του, μια και πριν πεθάνει από τα εγκαύματα μιλούσε κανονικά έστω και με δυσκολία, ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

«Αν είναι ν’ αυτοκτονήσεις θα… φύγουμε μαζί»

Έτσι το πρωί της Τετάρτης της είπε ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί» . Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Οταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνοιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του. Την έβγαλε έξω από το σπίτι. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και φυσικά είναι κρατούμενος, ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση, που συγκλονίζει.Όσο για την φωτιά στο σπίτι, ήταν μικρής έκτασης και την έσβησε η πυροσβεστική υπηρεσία του Διδυμοτείχου.

evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.