Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ;;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΠ΄ΤΟ... ΖΑΪΡ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

ΠΌΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ...;;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ....;;; Και ένας ...






ΠΌΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ...;;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ....;;;

Και ένας υπήκοος από το Ζαΐρ συμμετείχε στα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που σημειώθηκαν στο Πανθεσσαλικό.
Η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα 26 άτομα. Πρόκειται για 20 Έλληνες, 5 Αλβανούς κι έναν υπήκοο από το Ζαΐρ.
Επίσης, να σημειωθεί ότι έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα σε Βόλο και Κατερίνη για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.



Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:
"Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδΟσφαΊρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.
Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.