Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

«Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ» ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ...







«Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ» ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης αγνοούμενης Γιάννας Χατζημανωλάκη που εξαφανίστηκε το πρωινό της 25ης Απριλίου από το σπίτι της στο Μενίδι.

Η οικογένειά της, φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που έχει ευαισθητοποιηθεί οργώνουν με ό,τι μέσα διαθέτουν τις γύρω περιοχές, με την ελπίδα ότι θα βρουν κάποιο σημάδι ζωής από την Γιάννα.




Ο σύζυγός της Στέλιος συμμετέχει στις έρευνες και μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε πως «Δεν έχουμε κανένα νέο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Ψάχνω».

Τραγικές φιγούρες τα τρία αγγελούδια της αγνοούμενης ηλικίας 3,5 και 7 ετών τα οποία ζητούν συνέχεια τη μητέρα τους. Όπως αποκάλυψε η αδερφή της Αναστασία Χατζημανωλάκη η ίδια μαζί με τις αδερφές τις προσπαθούν να σταθούν στα ανίψια τους. «Έχουμε φτάσει στο σημείο εμείς οι αδερφές της, να έχουμε αφήσει τα δικά μας τα παιδιά στην άκρη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα ανιψάκια μας που ζητούν τη μαμά τους συνέχεια», λέει στο protothema.gr.



Η καθημερινότητα των παιδιών άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη και έχουν μείνει χωρίς την τρυφερή αγκαλιά και το στοργικό χάδι της μητέρας τους. Ξαφνικά και δίχως κάτι να προμηνύει πως θα έφευγε, και μάλιστα χωρίς να πάρει μαζί της τα παιδιά της στα οποία όπως φαίνεται εκτός των άλλων και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook είχε μεγάλη αγάπη.

Μάλιστα όταν η Γιάννα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της το παρελθόν, καθώς υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και να φιλοξενηθεί σε δομή κακοποιημένων γυναικών είχε πάρει μαζί της τα παιδιά της, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά για το τι την οδήγησε να εξαφανιστεί χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, αν όντως έτσι συνέβη.

Η αδερφή της Γιάννας Χατζημανωλάκη έχει επιβεβαιώσει μιλώντας στο protothema.gr ότι όντως η αδερφή της είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. «Η αδερφή μου στο παρελθόν επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον άντρα της μέσα στο γάμο της. Είχε πάρει μόνη της την απόφαση να πάει σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών μαζί με τα παιδιά της. Αυτό είχε συμβεί πριν 5χρόνια περίπου και είχε μείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα ,το οποίο ήταν στο κέντρο της Αθήνας συγκεκριμένα και μετά πήρε πάλι μόνη της την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της. Ποτέ δεν την επηρεάσαμε εμείς ,η οικογένεια της σε αυτές τις αποφάσεις της. Και τώρα έφυγε χωρίς να πάρει τα παιδιά της…».



Επιπλέον τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλές καταγγελίες ανθρώπων που γνωρίζουν την περιοχή αλλά και τα όσα περνούσε η Γιάννα Χατζημανωλάκη και μέσα από το διαδίκτυο υποδεικνύουν το υδραγωγείο του Μόρνου στους συγγενείς προκειμένου να το ψάξουν.
Η αδερφή της αγνοούμενης ανέφερε στο protothema.gr ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει ερευνηθεί με ειδικά σκυλιά αλλά άντρες της ΕΜΑΚ επί τρεις ημέρες. Η ίδια δεν χάνει την πίστη της αν και οι ημέρες περνούν και οι έρευνες τόσο των αρχών όσο και της οικογένειας παραμένουν άκαρπες: «Εγώ πιστεύω έτι η αδερφή θα βρεθεί ζωντανή και θα γυρίσει πίσω στα παιδιά της που την περιμένουν με αγωνία», καταλήγει.



Εξαφανίστηκε μέσα σε 10 λεπτά


Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο σύζυγος της αγνοούμενης, Στέλιος, το πρωί της Τετάρτης πριν εξαφανιστεί η σύζυγός του τον είχε ξυπνήσει για να πάει τα παιδιά στο σχολείο. Όταν ο σύζυγός της επέστρεψε εκείνη ασχολούνταν με δουλειές του σπιτιού. Ο σύζυγος της Γιάννας Χατζημανωλάκη ξάπλωσε για λίγο και μετά από περίπου 10 λεπτά ξύπνησε και η γυναίκα του, όπως υποστηρίζει, είχε εξαφανιστεί.

Η 29χρονη δεν είχε πάρει μαζί της κανένα προσωπικό αντικείμενο, κινητό, κλειδιά, χρήματα ή την ταυτότητά της, καθώς όλα βρέθηκαν στο σπίτι της .

Η αγνοούμενη μητέρα σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ η οικογένειά της έχει υπόνοιες πως το τελευταίο διάστημα περνούσε κατάθλιψη. Παράλληλα είχε χάσει αρκετά κιλά τον τελευταίο καιρό καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της.

Για την εξαφάνιση της Γιάννας Χατζημανωλάκη έχει σημάνει silver alert. Οι ώρες που περνούν χωρίς να έχει βρεθεί η αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών εντείνουν την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, που προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης της 29χρονης που εξελίσσεται σε θρίλερ.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.