Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ... ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΑΕΚΤΖΗ...!!!

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας οπαδός του ΠΑΟΚ κρατά μαχαίρι στο δεξί του χέρι και το καρφώνει στο πόδι ενός οπαδού της ΑΕΚ (ο οπο...

Εικόνα σοκ: Χούλιγκαν του ΠΑΟΚ μαχαιρώνει οπαδό της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό




Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας οπαδός του ΠΑΟΚ κρατά μαχαίρι στο δεξί του χέρι και το καρφώνει στο πόδι ενός οπαδού της ΑΕΚ (ο οποίος διακρίνεται από το καπελάκι που φορά), κατά τις συγκρούσεις που όλη η Ελλάδα και ο κόσμος παρακολούθησαν στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου, πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, κατέγραψε ο φακός της κάμερας, «συλλαμβάνοντας» καρέ-καρέ τις κινήσεις του δράστη.




Πρόκειται για μία καθαρά δολοφονική ενέργεια, καθώς το μαχαίρι καρφώνεται με δύναμη στο κορμί του αντίπαλου οπαδού, ο οποίος πέφτει κάτω αιμόφυρτος.

Ο δε δράστης συνεχίζει το έργο του, γνωρίζοντας ότι έχει ήδη μαχαιρώσει τον οπαδό της ΑΕΚ και ενώ είναι πεσμένος, τον κλωτσά με μανία στο σώμα και στο κεφάλι.

Η ενέργεια του συγκεκριμένου οπαδού θεωρήθηκε στις τάξεις των οργανωμένων ως μία πράξη εκδίκησης για παρόμοια περιστατικά.


Τα επεισόδια ξεκίνησαν αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου και διατηρήθηκαν, εντός και εκτός γηπέδου, για αρκετή ώρα, δίχως η αστυνομία να επέμβει και δίχως να προσωρήσει έστω και σε μία σύλληψη. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.