Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ» ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΠΟΥ «ΠΙΑΣΤΗΚΕ» ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΞΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα υπέβαλε ο Στέφανος Μπαξεβάνης... Ο εν λόγω δικαστικός λειτουρ...




Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα υπέβαλε ο Στέφανος Μπαξεβάνης...

Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες έντονες επικρίσεις λόγω της παρουσίας του στην εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague.





Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο Σ. Μπαξεβάνης εμφανιζόταν να πανηγυρίζει έξαλλα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις δεδομένου ότι ο ίδιος εισαγγελέας είχε παρουσιαστεί και πέρυσι σε φωτογραφία να πανηγυρίζει ως οπαδός του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά το νικητήριο τρίποντο του Σπανούλη στον δεύτερο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τότε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, του είχε κάνει αυστηρές συστάσεις και του είχε ζητήσει να μην επαναλάβει παρόμοιες συμπεριφορές.

Κι αυτό διότι δεν πρέπει ένας δικαστικός λειτουργός να δίνει αφορμές σχολιασμού περί της αμεροληψίας του. Ειδικά όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Σ. Μπαξεβάνης καλείται να επιληφθεί και ποδοσφαιρικών υποθέσεων.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη ο Στέφανος Μπαξεβάνης υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εξαιτίας του θορύβου που προκλήθηκε για δεύτερη φορά γύρω από το όνομά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.