Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...!!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ... ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...!!!

Σε μία νέα αρχή στις σχέσεις της Τουρκίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες ελπίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θέτοντας, ωστόσο, ως όρο, την ...

Ερντογάν σε ΗΠΑ: Πάρτε πίσω τα όπλα από τους Κούρδους για να έχουμε καλή σχέση






Σε μία νέα αρχή στις σχέσεις της Τουρκίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες ελπίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θέτοντας, ωστόσο, ως όρο, την ακύρωση της απόφασης που ανακοίνωσε η Ουάσιγκτον, αναφορικά με την παροχή βαρέων όπλων στους Κούρδους της Συρίας.




Ο Τούρκος ηγέτης μίλησε στους δημοσιογράφους πριν την αναχώρησή του για την Κίνα και ενόψει της συνάντησης που θα έχει με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στις 16 Μαΐου, στον Λευκό Οίκο.

«Θεωρώ τη συγκεκριμένη επίσκεψη ως μία νέα αρχή στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ. Ορισμένες από τις αναφορές που λάβαμε από την Ουάσιγκτον ήταν ασαφείς. Θεού θέλοντος, αυτή η επίσκεψη θα είναι μία νέα αρχή από αυτήν την άποψη», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του ενόψει της εξαιρετικά σημαντικής και κρίσιμης για την ισορροπία στην περιοχή μας συνάντηση στην Ουάσιγκτον.

Ο Ερντογάν θα ταξιδέψει απευθείας από την Κίνα στις ΗΠΑ, στις 15 Μαΐου και την επομένη, στις 16, θα παραβρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ. Θα είναι η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, με το σοβαρότατο θέμα της παροχής οπλισμού στους Κούρδους, τους οποίος ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτηρίζει τρομοκράτες, να έχει προκαλέσει σοβαρόταρες σκιές στις σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.