Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...

Είναι οι πρώτες εικόνες μετά από τον φονικό εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο κοντά στην Θεσσαλονίκη - Επιβάτες προσπαθούν να ξεπερ...





Είναι οι πρώτες εικόνες μετά από τον φονικό εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο κοντά στην Θεσσαλονίκη
- Επιβάτες προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ και να καταλάβουν τι έχει συμβεί
- Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας για να βοηθήσουν και να απεγκλωβίσουν όσους ήταν ζωντανοί μέσα στα αιματοβαμμένα βαγόνια
- Τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι 3 νεκροί άνθρωποι και 7 τραυματίες - Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
- Τι είπε για τα θύματα ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης
- Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντα του newsit.gr
Είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα του χάους... Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη! Ο τρόμος είναι στα μάτια όλων. Το τρένο, στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε ένα σπίτι στην περιοχή Άδενδρο, κοντά στην Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι κατάφεραν να βγουν από τα βαγόνια του τρόμου, άλλοι όχι. Οι άντρες της πυροσβεστικής, όπως βλέπετε, στα βίντεο ντοκουμέντα του newsit.gr, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν όσους είναι ακόμη μέσα.



Ο τραγικός απολογισμός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας Intercity, είναι πλέον τρεις νεκροί και 7 τραυματίες. Στο Παπανικολάου νοσηλεύονται ένας 40χρονος άντρας, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή και μια 58χρονη γυναίκα, η οποία χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο επίσης σε σταθερή κατάσταση. Δυο ακόμη τραυματίες είναι σε βαριά κατάσταση ενώ άλλοι τέσσερις φέρουν ελαφρά τραύματα.

Στα νοσοκομεία όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες έχουν σπεύσει στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί τους ίδιους και τις οικογένειες τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.