Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΓΓΟΛΕ... ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΡΥΣΟ ΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ...!!!

Ένας Τούρκος χρυσοχόος από την επαρχία Καχραμανμαράς στην Ανατολία, κατασκεύασε ένα τανκ από ατόφιο χρυσάφι, βάρους οχτώ κιλών, στ...

Τούρκος χρυσοχόος έφτιαξε χρυσό τανκ εις ανάμνηση των θυμάτων του πραξικοπήματος (βίντεο)






Ένας Τούρκος χρυσοχόος από την επαρχία Καχραμανμαράς στην Ανατολία, κατασκεύασε ένα τανκ από ατόφιο χρυσάφι, βάρους οχτώ κιλών, στη μνήμη όσων σκοτώθηκαν το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.




Ο Μεχμέτ Ρεϊχάνλιογλου, ιδιοκτήτης εταιρείας κοσμημάτων, δήλωσε ότι χρειάστηκε 10 μήνες για να φτιάξει το χρυσό τανκ βάρους οχτώ κιλών και χρησιμοποίησε χρυσάφι 24 καρατιών.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το τανκ δεν είναι προς πώληση αλλά θα τοποθετηθεί σε μουσείο που θα φτιαχτεί στην πόλη του αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων.

«Εάν σήμερα είμαστε ζωντανοί το οφείλουμε σε εκείνους τους 249 ανθρώπους που θυσίασαν τις ζωές τους [στο αποτυχημένο πραξικόπημα]. Είναι ένα ανεκτίμητο μοντέλο τανκ επειδή φτιάχτηκε εις ανάμνηση εκείνων των μαρτύρων», είπε.

Τον Μάρτιο, σε διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, φτιάχτηκε από κέικ το άγαλμα του υπαξιωματικού Ομέρ Χαλισντεμίρ, που σκοτώθηκε στο αποτυχημένο πραξικόπημα αφού πρώτα είχε προλάβει να σκοτώσει έναν πραξικοπηματία στρατηγό.

Δείτε το χρυσό τανκ σε βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.