Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ...!!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΜΟΣ... ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ...!!!

«Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί εντός των συνόρων του Ιράν» δηλώνει ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας. Ο υπουργός Άμυνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ






«Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί εντός των συνόρων του Ιράν» δηλώνει ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας.




Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Χοσεΐν Ντεγκάν , απείλησε ότι σε περίπτωση που η Σαουδική Αραβία πράξει κάτι εναντίον τους, δεν θα αφήσουν περιοχή ανέγγιχτη εκτός από τις ιερές πόλεις Μέκκα και Μεδίνα.

«Νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι επειδή έχουν αεροπορία», πρόσθεσε, αναφερόμενος προφανώς στην Υεμένη, όπου τα πολεμικά αεροσκάφη της Σαουδικής Αραβίας συχνά επιτίθενται στις δυνάμεις Χούτι, σύμμαχους του Ιράν, που ελέγχουν την πρωτεύουσα Σαναά.

Ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας Σαγίντ Μασούντ Τζαζάιρι από την άλλη, είπε πως το Ιράν δεν φοβάται τις απειλές των απλών καθεστώτων στην περιοχή.

«Δεν είναι κάτι το καινούριο τα ψέματα που λένε οι αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας, εναντίον του Ιράν και άλλων ανεξάρτητων χωρών της περιοχής. Δυστυχώς η Σαουδική Αραβία ακολουθεί εχθρική στάση εναντίον ορισμένων ισλαμικών χωρών με εξουσιοδότηση των ΗΠΑ και των σιωνιστών» σημείωσε ο Τζαζάιρι.

Ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κατά τη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη εβδομάδα σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο είχε αναφέρει πως ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί εντός των συνόρων του Ιράν, προτού φτάσει στη Σαουδική Αραβία.

Η Τεχεράνη είχε καταγγείλει το Ριάντ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις δηλώσεις αυτές.

Στην επιστολή που εστάλη στο ΣΑ είχαν χαρακτηριστεί ανοιχτή απειλή οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.