Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ....

Η Κατερίνα Μάρκου το… αποφάσισε. Δεν θα είναι για πολύ καιρό ανεξάρτητη βουλευτής. σ συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα έδειξε ξεκάθαρα τον...

1






Η Κατερίνα Μάρκου το… αποφάσισε. Δεν θα είναι για πολύ καιρό ανεξάρτητη βουλευτής. σ συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα έδειξε ξεκάθαρα τον επόμενο πολιτικό προορισμό της: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος, προσιτός, σε προσωπικό επίπεδο. Πολιτικά, πιστεύω, με όλο τον σεβασμό, ότι μπορεί να είναι περισσότερο ο Κυριάκος. Πιο τολμηρός, πιο αιχμηρός στις θέσεις του. Το απαιτούν τα προβλήματα, το απαιτεί η εποχή».




Παράλληλα, αναφερόμενη στην αποχώρησή της από το Ποτάμι σημείωσε τα εξής: «Το Ποτάμι συγκέντρωσε στην αρχή έναν πολύ καλό και δημιουργικό κόσμο, αλλά δεν είχε την πολιτική εμπειρία να κρατήσει στάση συνεπή και σταθερή. Να δώσει πολιτικό στίγμα. Σταδιακά αποχώρησαν οι περισσότεροι. Η εκλογή-έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε τη χαριστική βολή. Όταν έχεις πολλών αποχρώσεων κόσμο πέριξ του πολιτικού κέντρου, παίζει ρόλο και η πολιτική προσωπικότητα του ηγέτη. Να μπορέσει να τους φέρει όλους κοντά».

Απαντώντας πάντως σε ερώτηση για το αν είναι σε συζητήσεις με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη εξηγεί: «Έχω μια ελευθεριακή άποψη, βρετανικού τύπου, για τη λειτουργία του βουλευτή και του Κοινοβουλίου. Εάν υπάρχει μια ερώτηση, εάν υπάρχει ένα νομοσχέδιο που αφορά την περιφέρειά μου και καλούμαι να προωθήσω το καλώς εννοούμενο συμφέρον της περιοχής, θα ψηφίσω με ένα τέτοιο κριτήριο και όχι με ένα στείρο αντιπολιτευτικό. Ναι, συζητώ με όλους και θα συνεχίσω να συζητώ. Αλλά για θέματα σαν αυτά – όχι για μεταγραφές… Όσο για τη Συμπαράταξη, παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες μια κατάσταση που κάπως με ξενίζει. Αληθινά, εύχομαι τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο. Ο τόπος έχει ανάγκη πράγματι από μια γερή σοσιαλδημοκρατική παράταξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.