Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΕ; Η ΜΕΪ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ

Η Τερέζα Μέι θέλει να επαναφέρει το κυνήγι της αλεπούς, ενώ δήλωσε ότι θα ανανεώσει την υπόσχεση των Συντηρητικών να γίνει ψηφοφορία γι...






Η Τερέζα Μέι θέλει να επαναφέρει το κυνήγι της αλεπούς, ενώ δήλωσε ότι θα ανανεώσει την υπόσχεση των Συντηρητικών να γίνει ψηφοφορία για την άρση της απαγόρευσής του.


«Πάντα ήμουν υπέρ του κυνηγιού της αλεπούς», δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι θα δεσμευθεί στην υπόσχεση που είχε διατυπώσει το κόμμα της πριν από δύο χρόνια, για τη σχετική ψηφοφορία.




Η κυβέρνηση των Εργατικών απαγόρευσε το κυνήγι της αλεπούς στην Αγγλία και την Ουαλία το 2004, αλλά το θέμα συζητείται ακόμη. Ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν προχώρησε τελικά σε ψηφοφορία, καθώς δεν είχε την απαραίτητη υποστήριξη, ενώ τον Δεκέμβριο του 2015 η τότε υπουργός Αθλητισμού δήλωνε ότι το κοινοβούλιο έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να επαναφέρει το κυνήγι της αλεπούς.

Ερευνα της Ipsos MORI τον περασμένο Δεκέμβριο έδειξε ότι το 84% των ερωτηθέντων είναι υπέρ της διατήρησης της απαγόρευσης, σύμφωνα με το Sky News.

ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.