Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ..!!! «ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ»...!!!

Ο Γενικός Γραμματέας του ακροδεξιού εθνικιστικού κινήματος MHP, όπως ονομάζονται οι Γκρίζοι Λύκοι, Ισμέτ Μπουγιούκαταμαν, σχολίασε ...







Ο Γενικός Γραμματέας του ακροδεξιού εθνικιστικού κινήματος MHP, όπως ονομάζονται οι Γκρίζοι Λύκοι, Ισμέτ Μπουγιούκαταμαν, σχολίασε την απόφαση του Λευκού Οίκου να στείλει νέα φορτία όπλων στους Κούρδους της Συρίας, ότι οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν την Τουρκία, καθώς η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για εξοπλισμό των Κούρδων της Συρίας ελήφθη κατά την επίσκεψη των Τούρκων αξιωματούχων στις ΗΠΑ και πριν από την επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν.




Ο Μπουγιούκαταμαν κατηγόρησε τόσο τις ΗΠΑ όσο και την Ρωσία για παροχή στήριξης στις τρομοκρατικές οργανώσεις στα νότια σύνορα της Τουρκίας, προσθέτοντας ότι αυτές οι «ιμπεριαλιστικές δυνάμεις» σχεδιάζουν να χαράξουν εκ νέου τα σύνορα στην περιοχή και να πραγματοποιήσουν τους ιστορικούς σκοπούς τους.

Ποιοι είναι οι ιστορικοί σκοποί των «ιμπεραλιστικών δυνάμεων»; Η δημιουργία νέων κρατών στη Μέση Ανατολή, με αποκατάσταση του κουρδικού έθνους σε κράτος και -προφανώς- η διχοτόμηση ή διαμελισμός της Τουρκίας.

Το σενάριο διαμελισμού της Τουρκίας είναι υπαρκτός φόβος του πολιτικού της συστήματος και όσο το συζητάνε περισσότερο, ιδιωτικά και δημόσια, τόσο φαίνεται να το προκαλούν.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.