Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ...!!! ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑ...!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρελός ψαράς, που πήγε να τραβήξει τον θηρευτή 3,5 μέτρων στο σκάφος του, αποχώρησε με τραύμα στο μπούτι και... δίχως ψαριά Η ε...






Ο τρελός ψαράς, που πήγε να τραβήξει τον θηρευτή 3,5 μέτρων στο σκάφος του, αποχώρησε με τραύμα στο μπούτι και... δίχως ψαριά

Η επιτομή της ανοησίας ή η ανθρώπινη αλαζονεία στο μεγαλείο της; Ένας επίδοξος ήρωας, ή όπως αλλιώς μπορεί να τον χαρακτηρίσει ο καθένας, θέλησε να αποδείξει πόσο... μάγκας είναι, βουτώντας στη θάλασσα για να... παλέψει και να τραβήξει έναν καρχαρία 3,5 μέτρων, τον οποίο είχε παγιδεύσει στο αγκίστρι του.




Ο Αυστραλός ψαράς αιχμαλώτισε τον καρχαρία με το καλάμι του, αλλά προφανώς αδυνατούσε να τον τραβήξει και να τον ανεβάσει στο σκάφος του. Τότε σκέφτηκε το εξής. Να βουτήξει στη θάλασσα και να τον τραβήξει με τα χέρια του.

Η σκέψη έγινε γρήγορα πράξη. Ο τρελός Αυστραλός πήδηξε στο νερό, έπιασε τον καρχαρία αγκαλιά και προσπάθησε να τον τραβήξει από την ουρά στο σκάφος. Ωστόσο, δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα. Ο καρχαρίας όχι μόνο δεν... ενέδωσε, όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά τον τραυμάτισε στο δεξί μπούτι και ταυτόχρονα, ελευθερώθηκε και έφυγε.

Δείτε, λοιπόν, τι παθαίνει, κάποιος όταν τα βάζει με τους καρχαρίες...



Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.