Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΠΙΤΥΧΟΥΤΗΣ... «ΕΦΥΓΕ» Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ξανά πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού! Μετά τον Ζαχαρία Πιτυχούτη ακόμη ένα μέλος της αήττητης ομάδας του 1964, ο Στέλιος Πανα...





Ξανά πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού! Μετά τον Ζαχαρία Πιτυχούτη ακόμη ένα μέλος της αήττητης ομάδας του 1964, ο Στέλιος Παναγιωτίδης, έφυγε από την ζωή.

Όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Τρίτης η «πράσινη» ΠΑΕ:




«Ακόμα ένας αήττητος πήρε θέση στον Παράδεισο

Δυστυχώς μέσα σε διάστημα τριών ημερών η Παναθηναϊκή οικογένεια θρηνεί για δεύτερη φορά την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της. Ο Στέλιος Παναγιωτίδης «έφυγε» από κοντά μας σήμερα σε ηλικία 78 ετών.

Μέλος της αήττητης ομάδας του 1964, ο Παναγιωτίδης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το 1962 από την Ελευθερούπολη. Ήταν ένα από τα σπουδαιότερα δεξιά εξτρέμ της εποχής και εκ των βασικών στελεχών του Τριφυλλιού για τα περισσότερα από τα έξι χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα.

Ο γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1939 Παναγιωτίδης κέρδισε τίτλους (δύο Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο) και κατέγραψε αρκετές σημαντικές επιτυχίες με την ομάδα μας. Συνολικά έπαιξε 118 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 28 γκολ.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Στέλιος Παναγιωτίδης θα ζει πάντα στη μνήμη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.