Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ... ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΟΠΛΩΝ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...

Τα πιο άσχημα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ όπως παρουσιάστηκαν από μεγάλο site του εξωτερικού κατά φθίνουσα σειρά! Νο 5: Το βρ...






Τα πιο άσχημα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ όπως παρουσιάστηκαν από μεγάλο site του εξωτερικού κατά φθίνουσα σειρά!




Νο 5: Το βρετανικό πιστόλι 1842 του Lancer




Ο όρος «αδέξια» φαίνεται να έχει επινοηθεί για αυτή την ομορφιά. Σχεδιασμένο από τον δημιουργό του χωρίς καμία εμπειρία από πιστόλι, το ζευγάρωσαν με μία μεγάλου μεγέθους κάννη μουσκέτου και αλλόκοτη ρύθμιση και γωνία λαβής. Τα περισσότερα από τα στρατεύματα που το κατείχαν το πέταξαν μακριά.





Νο 4: Πιστόλι FP 45 Liberator


Ένα 45άρι θαύμα από λαμαρίνα που πρόκειται να δοθεί σε αντάρτες κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να σκοτώσουν τον εχθρό και να πάρουν τον οπλισμό τους. Το Liberator μοιάζει με κάτι που σχεδιάστηκε από έναν μηχανικό. Κατασκευάστηκαν ένα εκατομμύριο από αυτά, αλλά δεν υπάρχουν εξακριβωμένες περιπτώσεις της χρήσης τους. Η Αεροπορία του Στρατού των ΗΠΑ είχε κάποια και ήταν πιθανότατα σε πολύ δύσκολη θέση για να τα αφήσει να χρησιμοποιηθούν.






No 3: Πιστόλι Borchardt

Αυτό ήταν πραγματικά ένα δημιουργικό πιστόλι, όμως, ο καλός Θεός, θα μπορούσε να δώσει λίγο περισσότερο στυλ. Ξέρω ότι ο μηχανισμός του απαιτούσε αυτή τη σχεδίαση. Καλό σημείο: προκάλεσε τη γέννηση του Luger.





No 2: Savage Navy

Με σκανδάλη μεγέθους και σχήματος σαν δαχτυλίδι , το αδέξιο πιάσιμο της λαβής και τον εμπρόσθιο-βαρύ μηχανισμό, είναι απλά ένα από τα πιο άχαρα περίστροφα που κατασκευάστηκαν ποτέ.





Και ο νικητής ... το μοντέλο 1898 Rast und Gasser

Το πρώτο αυστριακό μοντέλο 1870 Gasser δεν είναι νικητής των καλλιστείων, αλλά φαίνεται ότι σχεδόν ο Franz Josef ήρθε σε έναν διαγωνισμό για σχεδιαστές όπλων, για να δούμε ποιος θα μπορούσε να ξεπεράσει νωρίτερα την προσπάθεια του. Λοιπόν, αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν νικητής, διότι το 1898 είναι το πιο αδέξιο περίστροφο που έγινε ποτέ-και αυτό λέει κάτι. Η παράξενη γωνία λαβής δεν έχει ποτέ αντιγραφεί - για καλό λόγο - και το υπόλοιπο του περιστρόφου στερείται εντελώς

guns-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.