Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ....!!!

Ηταν μεγαλομέτοχος της Eurobank και της Τρ. Κύπρου, έγινε υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ επί Τραμπ, αλλά δεν ξέχασε την.... τέχνη του και τις...





Ηταν μεγαλομέτοχος της Eurobank και της Τρ. Κύπρου, έγινε υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ επί Τραμπ, αλλά δεν ξέχασε την.... τέχνη του και τις παλιές συνήθειες: Ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Wilbur L. Ross, παρεμβαίνει στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, πιέζοντας εμμέσως πλήν σαφώς για να προτιμηθούν οι Αμερικανοί υποψήφιοι αγοραστές έναντι των Κινέζων διεκδικητών.



Σε επιστολή του προς τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών, τονίζει ότι "θα αποτελούσε θετική εξέλιξη" να περιέλθει η Εθνική Ασφαλιστική στο αμερικανικών συμφερόντων κοινοπρακτικό επενδυτικό σχήμα Calamos- Exin, που έχει καταθέσει προσφορά.

Χωρίς να τηρήσει τα προσχήματα, ο Αμερικανός υπουργός-μεγαλοεπενδυτής αναφέρει ότι πρέπει να διασφαλιστεί ότι θα ακολουθηθεί διαφανής και ανταγωνιστική διαδικασία - αμφισβητώντας εμμέσως και εκ προοιμίου το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, εάν αποβεί υπέρ των Κινέζων.

Ο άλλος βασικός διεκδικητής - με περίπου ισόποση οικονομική προσφορά - είναι το κινέζικο γκρουπ Fosun. Προσφορές έχουν επίσης καταθέσει οι κινεζικοί ασφαλιστικοί όμιλοι Gongbao και Wintime.


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.