Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...

Για αμερικανοκίνητο «αποτυχημένο πραξικόπημα» στα Σκόπια γράφει το σκοπιανό MINA, αναφερόμενο στην εκλογή αλβανόφωνου Προέδρου στο κοιν...

Σκοπιανοί εθνικιστές μιλάνε για αμερικανοκίνητο «αποτυχημένο πραξικόπημα» στα Σκόπια





Για αμερικανοκίνητο «αποτυχημένο πραξικόπημα» στα Σκόπια γράφει το σκοπιανό MINA, αναφερόμενο στην εκλογή αλβανόφωνου Προέδρου στο κοινοβούλιο την Πέμπτη που είχε ως αποτέλεσμα την εισβολή σκοπιανών εθνικιστών στη Βουλή και τον ξυλοδαρμό βουλευτών.




Το MINA μεταδίδει ότι ο Αμερικανός Πρεσβευτής στη χώρα, Τζες Μπέιλι «συντόνισε το αποτυχημένο πραξικόπημα στο «Μακεδονικό» Κοινοβούλιο στις 27 Απριλίου. Τα σκοπιανά Μέσα μεταδίδουν ότι ο σαμποτέρ έφερε πλήρως εξοπλισμένους πεζοναύτες για να προστατέψουν την κατοικία του στις 03.00 μ.μ. πριν εκδηλωθεί το πραξικόπημα στις 6.20. Η επίσημη εξήγηση είναι ότι πρόκειται για σύμπτωση που την ίδια ημέρα ο Τζες Μπέιλι κάλεσε για άσκηση προστασίας της οικίας του».

Η σκοπιανή πρώην βουλευτής Ναταλία Ιντσέβα έγραψε σε ανάρτησή της την Πέμπτη στο Facebook:

«Τα «μακεδονικά» μέσα προσθέτουν ότι υπήρξε συντονισμός μεταξύ του [Τζοτζ] Σόρος και του [Γιοχάνες] Χαν στις Βρυξέλλες και του [Τζες] Μπέιλι να χαιρετίσουν το πραξικόπημα στο Κοινοβούλιο και να υποστηρίξουν τον [Ζόραν] Ζάεφ και τον [Ταλάτ] Τζαφέρι».

Οι εθνικιστές ψευδομακεδόνες των Σκοπίων, του Νίκολα Γκρουέφσκι, υποστηρίζουν ότι υπάρχει συνωμοσία αλλοίωσης της ψευδομακεδονικής ταυτότητας του κρατιδίου, με την αναγνώριση της αλβανικής μειονότητας και της γλώσσας της ως ισότιμης στη χώρα, πράγμα που θεωρούν ότι θα οδηγήσει στον διαμελισμό της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας.

Για αυτή τη συνωμοσία θεωρούν υπεύθυνες τις ΗΠΑ και «όργανό» τους τον «χορηγό» των Σκοπίων Τζορτζ Σόρος, ενώ οι ίδιοι τάσσονται στο πλευρό της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.