Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΖΑΕΦ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ -ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ- ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΕΛΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ..

ΡΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ......







ΡΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ...

Ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε ότι οι νόμοι στη χώρα είναι σαφείς και θα πρέπει να τηρούνται.




Ερωτηθείς τι σκέφτεται με την τοποθέτηση της αλβανικής σημαίας από τον Ταλάτ Τζαφέρι, στο γραφείο του προέδρου του Κοινοβουλίου, ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι πρέπει να γίνονται σεβαστοί οι νόμοι και το Σύνταγμα και ότι ο καθένας έχει νομική και πολιτική ευθύνη, ασχέτως εάν είναι σύντροφος του συνασπισμού τους.

«Η νόμοι στη χώρα είναι σαφείς και πρέπει να τηρούνται. Αν συνέβη κάποιο σφάλμα, ελπίζω να διορθωθεί. Είναι ανάγκη σε όλες μας τις ανησυχίες με δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια σημασία να δώσουμε το μήνυμα ότι το Σύνταγμα και ο νόμος δεν μπορεί πλέον να καταπατούνται στη χώρα και αυτό αποδεικνύει ότι είναι μια πατριωτική πράξη», είπε ο Ζάεφ, σύμφωνα με το ‘PlusInfo’.

Επιστολή στην Ιβάνοφ...

Στο γραφείο του προέδρου της Δημοκρατίας έφθασε η επιστολή με την οποία ενημερώνεται επίσημα ο Γκιόργκε Ιβάνοφ ότι σχηματίσθηκε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και εξελέγη πρόεδρος του κοινοβουλίου.

Εκπρόσωπος του γραφείου του προέδρου επιβεβαίωσε ότι η επιστολή από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου ελήφθη.

Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ οφείλει να ενεργήσει σύμφωνα με το Σύνταγμα και την πάγια πρακτική, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ο εκπρόσωπος του προεδρικού γραφείου ανέφερε ότι « ο πρόεδρος της Συνέλευσης, Ταλάτ Τζαφέρι, έστειλε επιστολή για να ενημερώσει τον πρόεδρο, Γκιόργκε Ιβάνοφ, ότι διαμορφώθηκε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και εξελέγη πρόεδρος του Κοινοβουλίου», σημειώνει το ‘ plusinfo.mk’.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.