Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΝΙΑ: ΕΝΟΠΛΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ «ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ» ΣΤΑ ΠΥΡΑ - ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Ένοπλος άνδρας περίπου 45 ετών, σε έξαλλη κατάσταση, μπήκε στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή της Σούδας Χανίων λίγο μετά τις 8 το π...

Χανιά: Ταμπουρωμένος ένοπλος στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ απειλεί με μακελειό (vids)






Ένοπλος άνδρας περίπου 45 ετών, σε έξαλλη κατάσταση, μπήκε στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή της Σούδας Χανίων λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας (08/05), άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους παρευρισκόμενους.




Αποκλεισμένη είναι η Σούδα και συγκεκριμένα η περιοχή του Παλαιού Ψυχιατρείου, σήμερα το πρωί καθώς έχει σημάνει συναγερμός στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ που βρίσκεται εκεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας, ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτήριο του Οργανισμού, κρατώντας ένα πιστόλι και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να απειλεί τον κόσμο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, με τον ένοπλο να πυροβολεί προς το μέρος τους 3 με 4 φορές και τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τους πυροβολισμούς. Μάλιστα ο 45χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Τρεις από τις υπαλλήλους μπήκαν σε ένα δωμάτιο και παραμένουν κλειδωμένοι σε αυτό ενώ τους υπόλοιπους τους άφησε να φύγουν.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα πέντε παιδιά του προέρχεται από το περίπτερο που διατηρεί στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών και το οποίο θα γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.

Ο 45χρονος υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του επειδή εκείνος πυροβόλησε μια πόρτα για να την ανοίξει ενώ απειλεί ότι αν δεν υπογράψουν οι αρμόδιοι το χαρτί που ζητάει, θα ακολουθήσει «συμπλοκή με την Αστυνομία και αυτοκτονία».

Ακούστε τι δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha:



Ο δήμαρχος Χανίων έχει σπεύσει στο σημείο και προσπαθεί να δώσει λύση, υποσχόμενος στον δράστη ότι το περίπτερό του δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.