Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΈΥΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!!

Αυξήθηκαν κατά 629 άτομα, οι πρόσφυγες-μετανάστες που διαμένουν στις 34 πλέον δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμε...

Αυξήθηκαν οι πρόσφυγες στις δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις






Αυξήθηκαν κατά 629 άτομα, οι πρόσφυγες-μετανάστες που διαμένουν στις 34 πλέον δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.




Χθες καταγράφηκαν 19.256 στις 34 δομές έναντι 18.627 ατόμων την περασμένη Πέμπτη στις 38 δομές φιλοξενίας. Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών παραμένει στα 21.164 άτομα.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 12.748 μερίδες φαγητού, από τις οποίες, 1.550 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

Το ΓΕΕΘΑ υπενθύμισε ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις ανωτέρω δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς (ΜΚΟ), με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες-μετανάστες.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων-μεταναστών, διατίθενται 25 ιατροί και 17 νοσηλευτές, ενώ υφίσταται και περιοδική κάλυψη με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (π.χ. παιδίατροι, γυναικολόγοι, ψυχίατροι).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.