Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟΣ»...ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛ ΜΠΑΜΠ...!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Κόσμος της Ελ Μπαπ με πορεία που έκανε διαμαρτυρήθηκε κατά των Τ.Ε.Δ.(Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις) και των ομάδων του Ελεύθερου Συ...







Κόσμος της Ελ Μπαπ με πορεία που έκανε διαμαρτυρήθηκε κατά των Τ.Ε.Δ.(Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις) και των ομάδων του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ΕΣΣ) που στηρίζει η Τουρκία. Ο κόσμος κρατούσε φωτογραφίες του Ερντογάν και του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή και φώναζε το σύνθημα ¨Ε Ερντογάν άκου την φωνή μας, ο στρατός σου είναι βάναυσος, γκρεμίζει με μπουλντόζες τα σπίτια μας¨.




Στην πόλη Ελ Μπαπ, όταν οι Τ.Ε.Δ. και η ταξιαρχία Σουλτάνου Μουράτ, άρχισαν να κατεδαφίζουν σπίτια στον λόφο Ακίλ της Ελ Μπαπ, ο κόσμος αντέδρασε με διαμαρτυρία. Ο κόσμος διήνυσε μια μεγάλη απόσταση φτάνοντας στον λόφο Ακίλ, φώναζε το σύνθημα τεκμπίρ και άλλα συνθήματα κατά των ΤΕΔ και της ταξιαρχίας Σουλτάνου Μουράτ.

¨Τα μέρη που καταλάβατε είναι δικά μας και οι ΤΕΔ τα γκρεμίζουν¨

Κρατώντας φωτογραφίες του Ταγίπ Ερντογάν και του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή, κρατούσαν πανό που έγραφαν ¨Που είναι η δικαιοσύνη, μετά την απελευθέρωση της πόλης μας γκρεμίζονται τα σπίτια μας με μπουλντόζες¨ και ¨Τα μέρη που καταλάβατε είναι δικά μας, ο τουρκικός στρατός καταστρέφει¨ και φώναξαν συνθήματα όπως ¨Δεν υπακούμε στον τυραννικό στρατό¨, ¨Ερντογάν άκου την φωνή μας, ο στρατός σου είναι βάναυσος, δεν ακουγόμαστε¨ και ¨Ο Αλλάχ είναι πιο ισχυρός από τους τύραννους¨. Ο κόσμος εναντιώνεται στις κατεδαφίσεις, δεν τους επετράπη να εγκατασταθούνε στα σπίτια τους, ενώ οι ίδιοι ανέφεραν πως κατεδαφίσεις έχουν γίνει σε όλη την περιοχή και ζήτησαν οι Τ.Ε.Δ. και οι ομάδες που υποστηρίζονται από αυτές να φύγουν από την χώρα τους το συντομότερο.



Πολίτες ανέφεραν πως οι υποστηριζόμενες από τις ΤΕΔ ομάδες έχουν φτάσει μέχρι και σε εκτελέσεις ατόμων που αντιτίθενται σε αυτούς και είπαν πως χτες σε συνοριακό χωριό ανάμεσα στην Τζεράμπλους και την Ελ Ράι σκοτώθηκε ένα παιδί που το έλεγαν Μουχάμεντ.

Sendika 21/5/2017 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.