Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ...!!! ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΤΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Μεταφέρουμε από την σελίδα του ΕΛΑΜ: Επί της ευκαιρίας της αυριανής γιορτής της μητέρας το Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας απέτισε ...

Το Μέτωπο Γυναικών του ΕΛΑΜ συνάντησε την αδερφή του Κύπριου Εθνομάρτυρα, Γρηγόρη Αυξεντίου






Μεταφέρουμε από την σελίδα του ΕΛΑΜ:

Επί της ευκαιρίας της αυριανής γιορτής της μητέρας το Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας απέτισε τον ελάχιστο φόρο τιμής σε μια μάνα 10 παιδιών, την κα Χρυσταλλού Πιερή Αυξεντίου.



Μια Μάνα που έχει την περηφάνια να είναι αδερφή του Σταυραετού μας, του Εθνικού μας Ήρωα, Γρηγόρη Αυξεντίου.



Αντιπροσωπεία του Μετώπου Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας επισκέφθηκε την κα Αυξεντίου στο σπίτι της στο Καλό Χωριό Λάρνακας και της επέδωσε τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στην Πατρίδα μας.



Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση μας η κα Χρυσταλλού Πιερή Αυξεντίου μας ευχαρίστησε και μας ζήτησε να ξανασυναντηθούμε. Σαν στοργική γιαγιά, μας αγκάλιασε, μας φίλησε σταυρωτά και μας αποχαιρέτησε μ’ ένα χαμόγελο.



Ως Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Χρυσταλλού και την οικογένεια της για την εγκάρδια φιλοξενία τους.



Με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας το Μέτωπο Γυναικών Ε.ΛΑ.Μ Λάρνακας εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες Μάνες.

elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.