Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ...!!! ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ BLOCO ΣΤΟ... 1% - ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παντελώς ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε φοιτητές και σπουδαστές!!! Μεγάλο προβάδισμα της φοιτητικής παράταξης του πρόσκειται στη Νέα Δημοκρ...





Παντελώς ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε φοιτητές και σπουδαστές!!!

Μεγάλο προβάδισμα της φοιτητικής παράταξης του πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζουν τόσο η ΔΑΠ όσο και οι κομμουνιστές αλλά και οι αναρχοάπλυτοι.






Ειδικότερα, στα ΑΕΙ η ΔΑΠ αναφέρει ότι με καταμετρημένο το 12,64% των συλλόγων λαμβάνει το 45,97% των ψήφων. Ακολουθούν η Πανσπουδαστική (ΠΚΣ - που πρόσκειται στο ΚΚΕ) με 16,94% και τα αναρχοάπλυτα ΕΑΑΚ (Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση) με 16,14%, ενώ η Αριστερή Ενότητα (ΑΡΕΝ) που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ και σε πολλές σχολές κατεβαίνει σαν bloco, λαμβάνει μόλις 0,63%.





Παρόμοια είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ΔΑΠ και στα ΤΕΙ, όπου λαμβάνει το 52,97% στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα 11 συλλόγων, με την ΠΚΣ να είναι δεύτερη με 29,38%.





Αντίστοιχα αποτελέσματα δίνουν τόσο οι κομμουνιστέ (αν και αφήνουν έξω σχολές με μεγάλο ποσοστό ΔΑΠ και μικρό δικό τους ώστε να παρουσιάζουν υψηλό πανελλαδικό ποσοστό οι κομμουνιστές)...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΔΩ

ΔΕΞΙΕ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.