Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΟΙ 3 ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τρία άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση - Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα ποδήλατο, δήλωσε η αστυ...







Τρία άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση - Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα ποδήλατο, δήλωσε η αστυνομία

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν όσοι πολίτες βρέθηκαν στη στάση Bernauer Strasse στο Μετρό του Βερολίνου, όταν αυτοκίνητο «μπούκαρε» κυριολεκτικά μέσα στις εγκαταστάσεις, παρασύροντας με την τρελή του πορεία έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.




Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και η αστυνομία το αποδίδει καθαρά σε ατύχημα, αποκλείοντας οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα ποδήλατο, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του.


Όπως ανακοινώθηκε από το γερμανικό υπουργείο Υγείας, από τους έξι τραυματίες, οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το Μετρό του Βερολίνου συνέχισε κανονικά τη λειτουργία, με εξαίρεση τη στάση που συνέβη το ατύχημα, η οποία δόθηκε εντολή να κλείσει και να μην πραγματοποιούν στάσεις οι διερχόμενοι συρμοί.

Προκειμένου να ανασυρθεί το αυτοκίνητο από την πλατφόρμα του Μετρό, ενεργοποιήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες εργάζονταν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο βρίσκεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών λόγω της εκδήλωσης που οργάνωσε η Προτεσταντική Εκκλησία, γνωστή ως «Kirchentag» ή Germany's Protestant Church Assembly.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.