Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ - ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Στα σχολικά θρανία από τα 4 χρόνια θα βρίσκονται τα ελληνόπουλα , σύμφωνα το μεταρρυθμιστικό σχεδίο που θα παρουσιάσει τέλη Ιουνίου ο υπο...




Στα σχολικά θρανία από τα 4 χρόνια θα βρίσκονται τα ελληνόπουλα , σύμφωνα το μεταρρυθμιστικό σχεδίο που θα παρουσιάσει τέλη Ιουνίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» τον επόμενο μήνα ο Κώστας Γαβρόγλου θα ανακοινώσει τη θέσπιση δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης για το σύνολο των νηπίων 4-6 ετών.



«Η ένταξη του συνόλου των νηπίων 4-6 ετών στη δομή της υποχρεωτικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό στοιχείο του συνολικού μεταρρυθμιστικού σχεδίου που θα παρουσιάσουμε τέλη Ιουνίου», αναφέρει σε συνέντευξή του στα «Νέα» και προσθέτει: «στόχος μας είναι όχι μόνο να διευρυνθεί και να γενικευθεί η διετής υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων Α' και Β' ηλικίας στην προσχολική αγωγή, αλλά και να εφαρμόσουμε αλλαγές στα αναλυτικά προγράμματα, εισάγοντας νέες εκπαιδευτικές μεθόδους. Είναι ένα θέμα που έχει αναδειχθεί πολιτικά από την προηγούμενη σχολική χρονιά μέσα από το περιεχόμενο του στόχου της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.