Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 46ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ - ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Ο 46χρονος που συνελήφθη προχθές σε σχέση με την απαγωγή της τετράχρονης Marie Eleni Grimsrud, εκτιμάται από την Αστυνομία πως είναι...






Ο 46χρονος που συνελήφθη προχθές σε σχέση με την απαγωγή της τετράχρονης Marie Eleni Grimsrud, εκτιμάται από την Αστυνομία πως είναι ο άνθρωπος που πιθανότατα γνωρίζει πού κρύβεται ο καταζητούμενος Νορβηγός Torkel Grimsrud μαζί με το παιδί.





Ήταν ο άνθρωπος που οδηγούσε το σκούρο Hundai με το οποίο γίνονταν οι παρακολουθήσεις και πραγματοποιήθηκε και η απαγωγή. Μάλιστα στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο πατέρας της τετράχρονης.
Εικάζεται πως ο 46χρονος ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την τροφοδοσία του Torkel ώστε να μην κυκλοφορεί, αφού το πρόσωπό του είναι πλέον γνωστό στους πάντες.
Ως προς την 49χρονη Ολλανδέζα και τον 44χρονο ταξιτζή, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σε σχέση με τον ρόλο τους στην απαγωγή.

Αυτό που μένει τώρα είναι να βρεθεί το παιδί, το οποίο είναι σίγουρο σχεδόν πως κρατείται σε κάποιο μέρος στις ελεύθερες περιοχές. Το ξήλωμα του δικτύου που βοήθησε τον Grimsrud να κάνει την απαγωγή ενδεχομένως να τον οδηγήσει σε παράδοσή του και επιστροφή του παιδιού στη μητέρα.

Τις πρώτες ώρες μετά την απαγωγή χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς οι αστυνομικοί αναζητούσαν ένα μαύρο Range Rover ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ήταν μάρκας Hundai.
Ωστόσο μαρτυρίες και στοιχεία που προέκυψαν από κάμερες συστημάτων ασφαλείας κατέδειξαν τι προηγήθηκε της απαγωγής (παρακολούθηση) και πώς έγινε η αρπαγή της τετράχρονης.
Η υπόθεση φτάνει προς το τέλος της και εξελίξεις αναμένονται από στιγμή σε στιγμή, αφού συμπληρώνεται το παζλ της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης.

Πηγή: http://politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.