Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΟΜΟΡΦΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 30 ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξέσπασε με τα σχόλια που διάβασε σχετικά με τα αίτια θανάτου της Μαίρης Τσώνη. Ο ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο...








Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξέσπασε με τα σχόλια που διάβασε σχετικά με τα αίτια θανάτου της Μαίρης Τσώνη.

Ο ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο στο facebook του που ανάφερε:

«Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά ή όχι η Μαίρη Τσώνη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και όλα αυτά, είναι το μέσο για το καθημερινό ταξίδι στην λήθη, έτσι ώστε να μπορείς να σκεπάζεις κάπως πιο απαλά την ψυχή σου για να μην κρυώνεις.Το να παλεύεις με την κατάθλιψη, εκεί που είσαι πάντα μόνος, είναι σαν να σε κυνηγάει ένα τέρας μέσα σε ένα σπίτι με κλειδωμένες πόρτες. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να δραπετεύσεις, έχει αφυδατωθεί η άνοιξη της ζωής σου και σε έχει καταβάλει η σκληρή πνοή του πόνου.

Κανείς δεν θέλει να πεθάνει, είναι τα όνειρα που τεμαχίζονται όταν δεν βρίσκουν ένα χέρι να τους συνοδεύσει εκεί που ξεφαντώνουν οι κραυγές, με αποτέλεσμα η κατάθλιψη να σωφρονίζει το γέλιο. Αφήστε την ανούσια κριτική και απλώστε το χέρι σε αυτούς που το χρειάζονται».





Συντετριμμένη και  η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου

Η Βασιλική έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: “Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει.
Ίσως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα. Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη. Γειά σου, Μαίρη, κορίτσι μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.