Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ 27ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ... Η ΣΟΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ!

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο ενός 27χρονου Χανιώτη ανθυποπλοίαρχου, την Κυριακή των Βαΐων και ενώ βρισκόταν σε πλοίο στ...




Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο ενός 27χρονου Χανιώτη ανθυποπλοίαρχου, την Κυριακή των Βαΐων και ενώ βρισκόταν σε πλοίο στην περιοχή της Αυστραλίας.
Πριν από λίγες ημέρες η σορός του 27χρονου από τον Αποκόρωνα έφτασε στα Χανιά και χτες οι οικείοι του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στα Δράμια.





Μαζί με την σορό παραδόθηκε και πιστοποιητικό θανάτου που υπογράφει ένας Αυστραλός ιατροδικαστής και στο οποίο αναφέρεται ως αιτία θανάτου οι πολλαπλές κακώσεις που είχε ο άτυχος 27χρονος.

Όμως, μόλις εξέτασε την σορό στα Χανιά, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, έμεινε άφωνος.

«Δεν είχε γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω να υπογράφεται πιστοποιητικό θανάτου χωρίς να έχει γίνει νεκροψία – νεκροτομή» ανέφερε ο κ.Μπελιβάνης στο Flashnews.gr.

Παράλληλα επεσήμανε πως η ταρίχευση της σορού του 27χρονου που έγινε στην Αυστραλία δεν ήταν η ενδεδειγμένη με αποτέλεσμα να φτάσει στα Χανιά σχεδόν σε κατάσταση σήψης.Παρόλα αυτά, ο κ.Μπελιβάνης μετά την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε, απέδωσε τον θάνατο σε σοβαρές κακώσεις που έφερε στον θώρακα.

Στο μεταξύ εν αναμονή του πορίσματος των αρχών της Αυστραλίας για το πώς σκοτώθηκε ο 27χρονος Χανιώτης ανθυποπλοίαρχος, όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά.

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr
usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.