Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΙΟΤ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ...!!! ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ...!!!

Του έταξε μετοχές σε υπό ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο και του «έφαγε» 2,5 εκατομμύρια ευρώ – Ελλαδίτης επιχειρηματίας τ...





Του έταξε μετοχές σε υπό ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο και του «έφαγε» 2,5 εκατομμύρια ευρώ – Ελλαδίτης επιχειρηματίας το θύμα 53χρονου από το Αζερμπαϊτζάν – Εμφανίστηκε με γιοτ και μπράβους και το έπαιζε επιχειρηματίας – Του τα έδωσε cash στη Λεμεσό και από τότε τον ψάχνει – Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του – Τον καταζητούν και στην Κύπρο




Η υπόθεση αφορά απάτη ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία Ελλαδίτης επιχειρηματίας, παρέδωσε σε 53χρονο από το Αζερμπαϊτζάν με σκοπό να αποκτήσει μετοχές σε υπό ανέγερση ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κάποιο συνέδριο το 2015. Οι συναντήσεις από τις οποίες επήλθε προφορική συμφωνία μεταξύ τους έγιναν μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου πέρυσι στη Λεμεσό. Στη Λεμεσό έγινε και η παράδοση του τεράστιου χρηματικού ποσού από τον Ελλαδίτη στον Αζέρο και μάλιστα σε μετρητά, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους στη μαρίνα της πόλης. Τα χρήματα, δόθηκαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.





Με γιοτ και… μπράβους!

Ο Αζέρος μάλιστα… έπαιξε καλά το ρόλο του επιχειρηματία, καθώς αφίχθηκε στη μαρίνα Λεμεσού με ιδιωτικό σκάφος και μάλιστα με μπράβους!

Από τον Οκτώβριο του 2016 ο Ελλαδίτης επιχειρηματίας έχασε τα ίχνη του 53χρονου Αζέρου και αν και έφτασε μέχρι το Αζερμπαϊτζάν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Κατάφερε ωστόσο να μάθει ότι το εν λόγω πρόσωπο «έφαγε» μεγάλα χρηματικά ποσά και από άλλα πρόσωπα.

Ο 53χρονος Αζέρος καταζητείται και από το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.