Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ... ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή εντός...

Ληστεία στη Γεωπονική: Τι ερευνά η Αντιτρομοκρατική






Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, κατά τον εφοδιασμό του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, ενώ άφαντος παραμένει ο δεύτερος ληστής που διέφυγε και αναζητείται από την Αστυνομία.




Ο 25χρονος είναι αδελφός συλληφθέντος, το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος είναι έγκλειστος των φυλακών για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στον Φιλώτα Φλώρινας, ενώ είχε κατηγορηθεί ως μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά αυτό δεν του καταλογίστηκε στο δικαστήριο.

Για το λόγο αυτό, για την υπόθεση της Γεωπονικής ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος ήταν αρνητικός στην προανάκριση, δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο συνεργός του, ενώ αρνείται ακόμα και να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα.

Ο συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια ή κάποιο ποινικό αδίκημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κασετίνα με τα χρήματα που βρέθηκε στην κατοχή του 25χρονου ήταν και η μοναδική που άρπαξαν από την χρηματαποστολή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας στο εννιάρι πιστόλι, μάρκας «τοκάρεφ» που είχε πάνω του, για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Το μηχανάκι είχαν για τη ληστεία -αλλά δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν για την διαφυγή τους, καθώς δεν πήρε μπροστά- είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.