Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝ ΤΙΣ Π@Π2ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ...!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΙΜΑΜΗ ΜΕ 38 ΚΙΛΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ...!!!

Σε 5 χρόνια και 5 μήνες φυλακή και σε πρόστιμο 10 χιλιάδων λιρών καταδικάστηκε ο ιμάμης Τζασίμ Λατσίνκαγιά ο οποίος συνελήφθη στην ...







Σε 5 χρόνια και 5 μήνες φυλακή και σε πρόστιμο 10 χιλιάδων λιρών καταδικάστηκε ο ιμάμης Τζασίμ Λατσίνκαγιά ο οποίος συνελήφθη στην Αττάλεια με συνολικά 38 κιλά μαριχουάνας. Στο δικαστήριο ο Λατσίνκαγιά δήλωσε πως είναι χρήστης και ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του.




Τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από καταγγελία για αυτοκίνητο-βόμβα, η αστυνομία σταμάτησε όχημα και σε αυτό κατέσχεσε 9 κιλά μαριχουάνα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο ιμάμης τζαμιού Τζασίμ Λατσίνκαγιά, μετά από έρευνα που έγινε στην συνοικία Χισαρτσαντίρ όπου και υπηρετούσε, βρέθηκαν ακόμη 29 κιλά μαριχουάνας.

Ο Λατσίνκαγιά είπε πως αυτά τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του αλλά του Αλί Ασλανμπαγί και ότι ο ίδιος είναι χρήστης. Μετά από αυτή την κατάθεση του, συνελήφθη ο Ασλανμπαγί που δήλωσε πως αυτά ήταν συκοφαντίες. Πρόσθεσε επίσης πως ο ίδιος είχε διαφωνίες με τον Λατσίνκαγια και ότι δεν είχε καμία σχέση με τα ναρκωτικά.

Αμφότεροι προφυλακίστηκαν και τους έγινε μήνυση στο 5ο Κακουργιοδικείο Αττάλειας για εμπόριο ναρκωτικών.

Στο δικαστήριο ο Τζασίμ Λατσίνκαγιά επωφεληθείς λόγω ειλικρινούς μεταμέλειας τιμωρήθηκε σε 5 έτη και 5 μήνες φυλάκισης, Ενώ ο Ασλάνμπαγί τιμωρήθηκε σε 10 έτη και 10 μήνες φυλάκισης.

http://m.t24.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.