Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ...!!! ΤΟ 1998 ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 84ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ...!!!

Μια «ανάσα» από την Κω, όπου είχε σκοτώσει με πρωτοφανή μανία μια ηλικιωμένη κρυβόταν επί 19 (!) ολόκληρα χρόνια ο Αλβανός δολοφόνο...

Τον έψαχναν 19 ολόκληρα χρόνια για τον φόνο ηλικιωμένης στην Κω





Μια «ανάσα» από την Κω, όπου είχε σκοτώσει με πρωτοφανή μανία μια ηλικιωμένη κρυβόταν επί 19 (!) ολόκληρα χρόνια ο Αλβανός δολοφόνος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Και ενώ αναζητούνταν παντού, έκανε... διαρρήξεις στη Ρόδο, όπου συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης!




Ο 50χρονος πλέον Izet Hotag ήταν και φυγόποινος, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για τις κλοπές που διέπραξε στις 16 και 18 Μαρτίου του 2006, με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου! Όταν συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν από τις 3 Ιουλίου του 1998, όταν η 84χρονη Μαριώ Καπλανίδου είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στην Κω.

Ο Αλβανός είχε εισβάλει στο σπίτι της ηλικιωμένης σκίζοντας τη σήτα ενός παραθύρου , αλλά η 84χρονη δεν δίστασε να τα βάλει μαζί του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, την βρεγματική και την ινιακή χώρα με ένα κοφτερό εργαλείο! Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε τρία χρόνια αργότερα, από ένα δακτυλικό και ένα παλαμικό αποτύπωμά του δτον τόπο του εγκλήματος.

Τότε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κω για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Τον Δεκέμβριο του 2013, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου είχε διατάξει για δεύτερη φορά την σύλληψη του, ενώ ακολούθησε η έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω που διατηρούσε σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης. Η δίκη για την δολοφονία είχε οριστεί για τις 11 Μαΐου 2015 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Περιφερείας Εφετείου Δωδεκανήσου αλλά, καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε εντοπιστεί, ο εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου εξέδωσε διάταξη για αναστολή της διαδικασίας.

Παρ' όλα αυτά, ο Izet Hotag όχι μόνο παρέμενε άφαντος, αλλά έκανε και διαρρήξεις για τις οποίες ταυτοποιήθηκε και κατηγορήθηκε! Μετά την σύλληψή του, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που διέταξε την κράτησή του ώσπου να οδηγηθεί στις φυλακές ως προσωρινά κρατούμενος, ώσπου να δικαστεί τόσο για την δολοφονία όσο και για τις κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.