Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

+18 ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...!!! ΒΙΝΤΕΟ - ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΚΑΡΕΜΠ...

Το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο νοσοκομειακές πηγές, μετέδωσε ότι 52 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 120 ...







Το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο νοσοκομειακές πηγές, μετέδωσε ότι 52 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 120 τραυματίστηκαν στην Ακαρέμπ, της επαρχίας Χάμα στην κεντρική Συρία, από επιδρομή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).




To SANA μετέδωσε ακόμη ότι οι περισσότεροι πολίτες που εκτελέστηκαν από τους τρομοκράτες στην Ακαρέμπ αποκεφαλίστηκαν και τα μέλη τους ακρωτηριάστηκαν.

Παρόμοιες αποκαλύψεις έκανε και ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, ο οποίος ανέφερε ότι τρεις άμαχοι που έχασαν τη ζωή τους στην Ακαρέμπ, ένας άνδρας και δύο παιδιά, αποκεφαλίστηκαν και οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν από σφαίρες.

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), οι οποίοι εκδιώκονται από τα εδάφη που κατέχουν στη Συρία, διέπραξαν μια πολύνεκρη επιδρομή στο κεντρικό τμήμα της χώρας, η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 52 άνθρωποι, ανάμεσά τους 27 Σύροι φιλοκυβερνητικοί παραστρατιωτικοί και 17 παιδιά.

Η επίθεση είχε στόχο την Ακαρέμπ, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ισμαηλίτες -πρόκειται για παρακλάδι του σιισμού.

Στις συγκρούσεις η τζιχαντιστική οργάνωση υπέστη 15 απώλειες.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε μέσα από την Ακαρέμπ, αφού εκδιώχθηκε το Ισλαμικό Κράτος, βλέπουμε δεκάδες αμάχους νεκρούς να κείτονται στους δρόμους, γυναίκες σκοτωμένες επί τόπου με τα παιδιά τους:


http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.