Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

Το «Φως στο Τούνελ» αξιολογώντας σημαντικές πληροφορίες ξεκίνησε μια αγωνιώδη αναζήτηση μέσα στη νύχτα για να βρει τα ίχνη του αλλοδαπ...




Το «Φως στο Τούνελ» αξιολογώντας σημαντικές πληροφορίες ξεκίνησε μια αγωνιώδη αναζήτηση μέσα στη νύχτα για να βρει τα ίχνη του αλλοδαπού άνδρα που φέρεται να εξαφάνισε την 17χρονη Ελένη - Θολό το τοπίο με την εξαφάνιση
Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τον ρεπόρτερ μαζί με τον πατέρα της ανήλικης να αναζητούν τον Πακιστανό Μαξούντ στο σπίτι που είχε δηλώσει στις Αρχές ότι έμενε, στην οδό Λιοσίων.
Ένοικοι του ισογείου της πολυκατοικίας που κατοικούν εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, είπαν πως δεν έμενε ποτέ στο χώρο τους Πακιστανός και πως τα περισσότερα διαμερίσματα του κτιρίου, είναι άδεια.



Ο πατέρας της αγνοούμενης κοπέλας ομογενής από την Τασκένδη, που εδώ και τρεις μήνες οργώνει την άγρια νύχτα της Αθήνας με τη φωτογραφία της στα χέρια για να τη βρει, ενημέρωσε την αστυνομία για τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει. Όπως είπε στο «Τούνελ», δεν έγινε από την πλευρά τους καμία έρευνα για να βρούν το παιδί του.
Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε και στο επίμαχο μίνι μάρκετ επί της οδού Αχαρνών όπου είδαν για τελευταία φορά την όμορφη Ελένη.
Ο ιδιοκτήτης, που μεσολάβησε για να παραλάβει την ανήλικη ο Πακιστανός πελάτης του, έλειπε στην πατρίδα του και ο ρεπόρτερ του «Τούνελ» τον κάλεσε στο τηλέφωνο χωρίς επιτυχία.
Υπάλληλος που γνώριζε για το περιστατικό, θυμήθηκε τον Δημήτρη Ευσταθιάδη, πατέρα της αγνοούμενης. Είδε την κόρη του το μοιραίο βράδυ που έφτασε στο μίνι μάρκετ με ταξί, από το Αττικό νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι.
Τόνισε πως ο Μαξούντ ήταν τακτικός πελάτης και τελευταία έχει χαθεί και από αυτούς.
Ραντεβού μες στη νύχτα με τον «απαγωγέα» της...
Μάρτυρες που εντόπισε η έρευνα του «Τούνελ» μέσα στην άγρια νύχτα της Αθήνας, γνώριζαν τον Μαξούντ που φέρεται να έχει εμπλοκή στην εξαφάνιση της ανήλικης Ελένης Ευσταθιάδη.
Μετά από πολλές επαφές έγινε μια προσπάθεια να κλειστεί ένα διακριτικό ραντεβού μαζί του.
Ο ίδιος ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο ραντεβού, λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα το ακύρωσε, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.
Ξεγλίστρησε για μια ακόμα φορά, ενώ μέρα με την ημέρα, η αγωνία για την τύχη της Ελένης, μεγαλώνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.