Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΛΟΥΛΖΙΜ ΜΠΑΣΑ ΚΑΙ 150 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο βαλκανικών ειδήσεων IBNA, 150 περίπου οπαδοί της αλβανικής αντιπολίτευσης, μεταξύ αυτών και ο ηγέτης τ...






Όπως μεταδίδει το πρακτορείο βαλκανικών ειδήσεων IBNA, 150 περίπου οπαδοί της αλβανικής αντιπολίτευσης, μεταξύ αυτών και ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος Λουλζίμ Μπάσα, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο των Τιράνων και σε νοσοκομεία άλλων αλβανικών πόλεων, με συμπτώματα δηλητηρίασης.





Και οι 150 ασθενείς συμμετείχαν σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της αντιπολίτευσης το Σάββατο. Τα συμπτώματα όμως άρχισαν να εκδηλώνονται από την Κυριακή το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του IBNA, η κατάσταση όλων των ασθενών είναι σταθερή αν και η αιτία που τους έστειλε στα νοσοκομεία με κόκκινα μάτια, πόνους στα μάτια, ζαλάδες, εμετούς, θολούρες, εξανθήματα στο πρόσωπο και στον λαιμό και δύσπνοια, προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα εισήχθη στο νοσοκομείο στις 05.00 τα ξημερώματα της Κυριακής με παρόμοια συμπτώματα. Αφού έλαβε ιατρική περίθαλψη αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Το αλβανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μητέρα Τερέζα και σε άλλες πόλεις.

Το υπουργείο Υγείας τόνισε ακόμα ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και τη Διεύθυνση της Αστυνομίας συνεργάζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και το RIA Novosti, το οποίο επίσης γράφει για συμπτώματα δηλητηρίασης.

Το RIA Novosti σημειώνει ότι η πλειονότητα των ασθενών επέστρεψαν στα σπίτια τους και μόνο εννέα έχουν παραμείνει για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Τα θύματα ανέφεραν στους γιατρούς μια «λευκή σκόνη» στον αέρα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, σύμφωνα με το RIA Novosti.



tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.