Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ»...!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ 14ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...!!!

Σοκ υπέστη ένας 14χρονος μαθητής στην Παιανία από την επίθεση που δέχτηκε από έναν νέο άνδρα στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης σε έναν...

Αποτέλεσμα εικόνας για 14ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟ






Σοκ υπέστη ένας 14χρονος μαθητής στην Παιανία από την επίθεση που δέχτηκε από έναν νέο άνδρα στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, στη Διαδόχου Κωνσταντίνου.




Ο μαθητής επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr τον πλησίασε ο άγνωστος άνδρας ζητώντας του χρήματα. Το παιδί αρνήθηκε και προχώρησε.

Τότε όμως ο άνδρας του ζήτησε το κινητό του: “Δωσ' το μου για να μην σε πετάξω στα χωράφια” του είπε χαρακτηριστικά.

Ο 14χρονος, όπως ήταν φυσικό φοβήθηκε και του το έδωσε. Τότε ο άγνωστος άνδρας έφυγε για να συναντήσει λίγα μέτρα πιο πέρα έναν συνεργό του και να εξαφανιστούν μέσα στους δρόμους της Παιανίας.

Το περιστατικό, όπως είναι φυσικό, έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία αφού είναι πρωτοφανές ένα παιδί να δέχεται απειλές και να ληστεύεται, τέτοια ώρα και στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.