Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΩ ΚΙ ΑΣ ΠΑΩ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΟ!» ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! 14ΧΡΟΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ!

Επίθεση με μαχαίρι αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει 14χρονη μαθήτρια από το Γυμνάσιο Παλουριώτισσας εναντίον συμμαθήτριάς της - Άγριο...





Επίθεση με μαχαίρι αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει 14χρονη μαθήτρια από το Γυμνάσιο Παλουριώτισσας εναντίον συμμαθήτριάς της
- Άγριος καυγάς στο προαύλιο με το θύμα να τραυματίζεται σοβαρά στον αυχένα
- Η 14χρονη πήρε κουζινομάχαιρο φωνάζοντας «θα την σφάξω κι ας πάω στο σωφρονιστήριο»




ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Επίθεση με μαχαίρι αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει 14χρονη μαθήτρια από το Γυμνάσιο Παλουριώτισσας εναντίον συμμαθήτριάς της, μετά από άγριο καυγά κατά τον οποίο η τελευταία τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα.

Σύμφωνα με το Σίγμα, γύρω στις 12:15 το μεσημέρι της Δευτέρας, δυο μαθήτριες εισήλθαν στην τάξη τους και πλησίασαν τρίτη μαθήτρια, ζητώντας της να τις ακολουθήσει, προκειμένου να συναντήσουν φίλη της τελευταίας σε σημείο του προαυλίου.

Το 14χρονο θύμα, παρά το γεγονός ότι αντιλήφθηκε «κάτι ύποπτο» στη συμπεριφορά των συμμαθητριών του, τις ακολούθησε. Στη συνέχεια, μία εκ των δύο άρχισε να χτυπά την 14χρονη, ρίχνοντάς την στο έδαφος, τραβώντας την από τα μαλλιά.

Οι υπόλοιποι συμμαθητές έσπευσαν στο σημείο και χώρισαν τις δύο κοπέλες, ωστόσο η επιτιθέμενη έτρεξε στο δωμάτιο που φυλάσσεται ο εξοπλισμός καθαριότητας και σύμφωνα με μαρτυρίες, πήρε ένα κουζινομάχαιρο, έτρεξε απειλητικά προς το σημείο του καυγά φωνάζοντας «θα την σφάξω κι ας πάω στο σωφρονιστήριο».

Ωστόσο, η επιτιθέμενη δεν κατάφερε να πλησιάσει το θύμα, καθώς το γεγονός αντιλήφθηκαν δύο καθηγητές οι οποίοι έτρεξαν και την αφόπλισαν, ενώ εν συνεχεία για λόγους προστασίας το 14χρονο θύμα της επίθεσης οδηγήθηκε στο δωμάτιο γυμναστικής.

Το άτυχο κορίτσι οδηγήθηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε σοβαρό τραύμα στον αυχένα, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση ειδικού ορθοπεδικού κολάρου.

Πηγή: Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.