Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΕΠΙ 14 ΩΡΕΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την ντουλάπα, όπου ήταν κρυμμένος για 14 ώρες ο ληστής στο Παλαιό Φάληρο, είδαν το φως της δημοσιότητα...








Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την ντουλάπα, όπου ήταν κρυμμένος για 14 ώρες ο ληστής στο Παλαιό Φάληρο, είδαν το φως της δημοσιότητας.


Ο ληστής κρυβόταν σε ένα ντουλάπι, και όχι σε ντουλάπα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνες στο σπίτι της ηλικιωμένης. Τελικά, τον πρόδωσε η μυρωδιά από τις ακαθαρσίες του, καθώς δεν άντεξε και έκανε την αναγκη του.




Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, ο δράστης πιθανότατα ήταν κουλουριασμένος με τα γόνατά του λυγισμένα.



Το χρονικό



Τη Δευτέρα (03.04.2017), τέσσερις δράστες έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε θρίλερ.
Όλα άρχισαν όταν ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει στον 9ο όροφο είδε από το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία!
Η Άμεση Δράση έφτασε αμέσως στο σημείο και τότε οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Ο ένας εκ των δραστών, όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε το κενό και σκοτώθηκε αφού η πορεία θανάτου του σταμάτησε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Δύο συνελήφθησαν, ενώ ο τέταρτος έμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.