Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΙΜΑΜΗΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ 14ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ 34ΧΡΟΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ ΑΞΙΑΣ... 1.500 ΔΟΛΑΡΙΩΝ!

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα 14χρονο κορίτσι να υποχρεώνεται σε γάμο με έναν άνδρα 20 χρόνια...






Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα 14χρονο κορίτσι να υποχρεώνεται σε γάμο με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό του, ο οποίος νωρίτερα είχε πληρώσει την οικογένειά της με ένα χρυσό περιδέραιο αξίας 1.500 δολαρίων.





Οι σκηνές φέρεται να έχουν καταγραφεί στην πίσω πλευρά ενός τζαμιού στη Μελβούρνη. Το 14χρονο κορίτσι φαίνεται να κάθεται αμίλητο ενώ ο μελλοντικός σύζυγός της υπογράφει τα επίσημα χαρτιά που του δίνει ο 62χρονος Ιμάμης Ιμπραήμ Όμερντιτς, ο οποίος κατηγορείται γιατί ανάγκασε σε γάμο ανήλικο παιδί.

Ο Ιμάμης στη συνέχεια ακούγεται να ρωτά το κορίτσι αν δέχεται για σύζυγό της τον άνδρα τον οποίο γνώρισε πριν από μερικές ημέρες «για να ζήσετε μαζί σύμφωνα με το Ισλάμ».

Όταν το 14χρονο παιδί απαντά «ναι», ο Ιμάμης της ξεκαθαρίζει ότι μια από τις υποχρεώσεις της είναι να υπακούει τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ οι αρχές της χώρας έλαβαν 60 αναφορές για παράνομους γάμους στους οποίους εμπλέκονται 57 παιδιά στο διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2014 έως το τέλος του φετινού Ιανουαρίου. Τα 23 από αυτά ήταν κάτω των 16 ετών ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι σε τέσσερις περιπτώσεις οι «νύφες» ήταν κάτω των 10 ετών.


ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.