Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 38χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια τη 1...







Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 38χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια τη 13χρονη κόρη του στη Λέσβο.




Αναλυτικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του lesvospost.gr, μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκιση του μέχρι να οριστεί το δικαστήριο.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Το όλο θέμα ήρθε στο φως, την Τετάρτη, όταν η μητέρα της 13χρονης προέβη σε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Άμεσα, ο καταγγελλόμενος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η φανερή κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μαζί με τη συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από μερικά χρόνια, κατηγορούμενος για υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί.

Με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους ζουν σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.