Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ...;;; ΠΙΝΟΥΝ ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΠΟ 120 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΜΕΣ...!!!

Βόρεια της Μπανγκόκ, χρήστες ουσιών από όλο τον κόσμο πίνουν ένα κοκτέιλ από 120 βότανα για να βγάλουν από μέσα τους τους δαίμονες....






Βόρεια της Μπανγκόκ, χρήστες ουσιών από όλο τον κόσμο πίνουν ένα κοκτέιλ από 120 βότανα για να βγάλουν από μέσα τους τους δαίμονες. Οι βουδιστές μοναχοί του ναού Wat Thramkrabok, γνωστός και ως ο ναός του εμετού, προσφέρουν μια ειδική «φόρμουλα» απεξάρτησης.




Οταν φτάσεις στο μοναστήρι, πρέπει να δώσεις έναν όρκο που λέγεται Sajja, που σημαίνει αφοσίωση στον εαυτό σου… Όσες ημέρες είσαι στο μοναστήρι, δεν πρέπει να έχεις καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Η καθημερινή ρουτίνα περιλαμβάνει την ενασχόληση με καθημερινά ζητήματα και φυσικά εμετό. Ο εμετός γίνεται στις τρεις το μεσημέρι κάθε μέρα. Οι ξένοι πρέπει να κάνουν εμετό τις πρώτες πέντε ημέρες. «Οι μοναχοί δίνουν να πιούμε ένα μίγμα που έχει φρικτή γεύση – είναι σαν να πίνεις ένα καυτό πιπέρι. Αυτό ’’χαλάει’’ το στομάχι και τότε κάνεις εμετό. Μεγάλες ποσότητες. Οι πρώτες δυο ημέρες είναι κόλαση, θέλεις να φύγεις. Αλλά το συστήνω και σε άλλους να έρθουν εδώ. Υπάρχει αρκετή βοήθεια. Μετά από πέντε ημέρες εμετού, όλα είναι καλύτερα» λέει ένας Αυστραλός που ακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Στο ναό έχουν βρει καταφύγιο πάνω από 100.000 τοξικομανείς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του πριν από 50 χρόνια.

Πηγή: THE TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.