Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.... ΕΣΤΕΙΛΑΝ 100 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ»...!!!

Στην επαρχία της Αλικαρνασσού και στα πλαίσια της ¨Διεθνούς Γιορτής Ποδοσφαίρου Γκιόζτεπε της 19ης Μαΐου¨ πραγματοποιήθηκε ματς ελλην...








Στην επαρχία της Αλικαρνασσού και στα πλαίσια της ¨Διεθνούς Γιορτής Ποδοσφαίρου Γκιόζτεπε της 19ης Μαΐου¨ πραγματοποιήθηκε ματς ελληνοτουρκικής φιλίας.




Πάνω από 100 αθλητές και προπονητές από την νήσο Κω της Ελλάδας πήγαν στις εγκαταστάσεις της Γιαλικαβακσπορ του δήμου Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ) για να μετάσχουν στην γιορτή του ποδοσφαίρου.

Όταν έφτασαν στις εγκαταστάσεις οι ελληνικές ομάδες, τους υποδέχτηκαν Τούρκοι αθλητές που κρατούσαν σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας. . Στην διάρκεια των αναμετρήσεων υπήρξαν όμορφες στιγμές.

Στην δήλωση που έκανε ο Εμράχ Τσατάκ-υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου του Γκιόζτεπέ, είπε πως στα πλαίσια της 19ης Μαίου-Ημέρας Τιμής Ατατούρκ, Νεολαίας & Αθλητισμού οργάνωσαν ένα πρόγραμμα.

Ο Τσατάκ είπε πως αυτό ήταν ένα από τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης και συνέχισε λέγοντας: ¨Συνομιλήσαμε με τους εν Ελλάδι φίλους μας και καλέσαμε εδώ τις ομάδες Όλιμνος, Αναγέννηση και Ανταγόρας. Αυτοί λοιπόν δεν απέρριψαν την πρόσκληση μας.
……………..




Παίχτηκαν 4 ματς με δύο ημίχρονα των 25 λεπτών το καθένα, , ενώ στο τέλος δόθηκαν στους παίχτες πιστοποιητικό συμμετοχής, μετάλλιο και κύπελλο, ενώ ελληνικές και τουρκικές ομάδες αντάλλαξαν δώρα

https://www.sondakika.com

100 άτομα από την Κω μετέβησαν για να μετάσχουν σε εκδήλωση που όπως οι ίδιοι οι Τούρκοι δηλώνουν ήταν προς τιμήν του Κεμάλ.

Ένας αρμόδιος από εκεί δεν μπορούσε να σκεφτεί λίγο πιο πατριωτικά ;

Αφού τόσο πια ήθελαν να πάνε ας πήγαιναν το άλλο Σαββατοκύριακο.

Τώρα ήταν ανάγκη ;

Ένας δεν μπορούσε να σκεφτεί την σημασία της ημερομηνίας ;

Για καλέστε λοιπόν τους φίλους σας τους Τούρκος για φιλικό ματς προς τιμήν του Κολοκοτρώνη.

Να δούμε θα έρθουν ;

Οκ προφανώς τα αποβατικά που έχουν οι Τούρκοι απέναντι και από το νησί της Κω, τα έχουν για την Μάλτα !

http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.