Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ INFORMER: «ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ»

"Η σερβική εφημερίδα Informer γράφει σε πρωτοσέλιδό της ότι η Τουρκία ωθεί τον Ράμα και τον Θάτσι σε πόλεμο για τη δημιουργία της Μεγάλ...

"Η σερβική εφημερίδα Informer γράφει σε πρωτοσέλιδό της ότι η Τουρκία ωθεί τον Ράμα και τον Θάτσι σε πόλεμο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας"


Απρίλιος 26, 2017. 16:29

Αλβανική ιστοσελίδα που παρακολουθεί τις δημοσιεύσεις των σερβικών μέσων ενημέρωσης σημειώνει σήμερα ότι έχει δοθεί στη δημοσιότητα, μια συνωμοτική ρητορική του Αλεξαντάρ Βούτσιτς σε σχέση με τους Αλβανούς, ότι ο Έντι Ράμα και ο Χασίμ Θάτσι, δηλαδή η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο, θα ενωθούν εάν κλείσουν οι πόρτες των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.




Το δημοσίευμα προχωρά ακόμη περισσότερο σημειώνοντας ότι, ο Βούτσιτς με τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει, έχει εφεύρει μια ιστορία για ταινία θρίλερ, λέγοντας ότι το Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία είναι έτοιμοι για πόλεμο, με τη βοήθεια της Τουρκίας, προκειμένου να υλοποιηθεί η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας, σύμφωνα με την αλβανική «gazetametro.net».

Το αλβανικό κείμενο επικαλείται τη σερβική εφημερίδα «Informer», που δημοσίευσε απόσπασμα από το φύλλο που θα κυκλοφορήσει αύριο και έχει τίτλο «Ο Ερντογάν ετοιμάζει για πόλεμο Θάτσι και Ράμα για να κάνουν τη Μεγάλη Αλβανία».

Σύμφωνα με το σερβικό δημοσίευμα- αυτό που υπάρχει στο πρωτοσέλιδο- σημειώνει ότι Τούρκοι πράκτορες δρουν στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο για να ετοιμάσουν τον πόλεμο στα Δυτικά Βαλκάνια, μοιράζοντας όπλα και αντιαρματικές ρουκέτες.

Το σχέδιο αυτό ξεκινά με επίθεση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, όπου υπάρχει σερβική πλειοψηφία και κατόπιν επεκτείνεται στο Κουμάνοβο και στην πόλη των Σκοπίων.




Τα χρήματα για την αγορά όπλα και τη διακίνησή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα, τα προσφέρει ο Κοσοβάρος πολυεκατομμυριούχος, Μπεντζέτ Πατσόλι.

Το σερβικό πρωτοσέλιδο παρουσιάζει και η εφημερίδα «Vecernje Novosti», η οποία σημειώνει ότι Τούρκοι πράκτορες πιέζουν για την ενεργοποίηση του σχεδίου της «Μεγάλης Αλβανίας».

Η αλβανική «shqiperiaime.al» αναφερόμενη στο θέμα σημειώνει ότι τα κείμενα αυτά έχουν γραφεί στο γραφείο του Βούτσιτς, αφού ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ημέρας δήλωσε ότι Σέρβοι πράκτορες έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχει συγχρονισμός Ράμα και Θάτσι για τη Μεγάλη Αλβανία και ότι αυτό γίνεται με συντονισμό και τη βοήθεια μίας ξένης υπηρεσίας πληροφοριών».




(shqiperiaime.al, informer.rs, gazetametro.net)

--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.