Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...: Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ! Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK...

Οι αλλεπάλληλες αναρτήσεις του ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου προς τον Μάκη Δελαπόρτα. «Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο… Βγήκε απ...





Οι αλλεπάλληλες αναρτήσεις του ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου προς τον Μάκη Δελαπόρτα.







«Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο… Βγήκε από το νοσοκομείο ο φίλος μας Πρέκας και χαίρει άκρας υγείας. Εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα στο Ιπποκράτειο η Μαίρη Χρονοπούλου» έγραφε ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ σήμερα δημοσιεύματα άρχισαν να κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

Με ένα μήνυμα του επίσης στα social media ο ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας διέψευσε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται στο νοσοκομείο και μάλιστα έγραψε ότι απόψε τον βράδυ τον περιμένει για φαγητό.

«Για όνομα του Θεού! Ποιος βγάζει αυτές τις κακοήθειες για την κατάσταση υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου και από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και σε έμένα και σε εκείνη αν εισήχθη επσευσμένα στο νοσοκομείο με κεδιολογικά προβλήματα; Η Μαίρη Χρονοπο΄θλου είναι μια χαρά στην υγείας της και μάλιοστα απόψε το βράδυ με έχει καλέσει σπίτι της και για πιροσκί. Γιατί εκτός από σπουδαία ηθοποιός είναι και μια εξαιρετική μαγείρισσα! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ησυχάσουν όσοι την αγαπούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενη ανάρτηση του ο Γιώργος Γεωργίου έγραψε: Ευτυχώς διαψεύστηκε η είδηση για την Μαίρη Χρονοπούλου.Μάλιστα κολλητός της απόψε θα φάει πιροσκί στο σπίτι της. Είχε αναρτηθεί χθες σε site από κάποιους ηλίθιους θανατολάγνες. Θα το αναρτήσω για να μη με θεωρεί ο κολλητός της κακοήθη… Μπράβο καλή μου Μαίρη.

Ενώ λίγο αργότερα μετέφερε τα λόγια της είδησης γράφοντας: «Αυτή η είδηση ανεβάστηκε σε χθεσινό site κολλητέ της Χρονοπούλου που θα με αποκαλέσεις και κακοήθη… καλή χώνεψη στα πιροσκί!»





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.